Nyheter

NYHETER


Här kan du läsa kortfattat om sådant som är bra att veta t.ex. nyheter om hemsidan, kortare om vad som händer i föreningen och liknande.

2013-02-20


OBS. Gällande forumet


Jag har upptäckt att post från forumet vid aktivering av konto så kan bekräftelsemailet hamna i er skräpinkorg. Skulle så vara fallet så godkänn gärna avsändaren som betrodd/säker/önskvärd så att framtida e-post kommer rätt. Alla som har sökt hitills har blivit godkända inom 24 timmar från ansökan till forumet, ingen ligger i nuläget och väntar...


Mvh

Mikael
2014-03-29


Du vet väl om att du som medlem kan bada tisdagar under våren på Hedens By. Vi har bassängen mellan

17:00-18:00. Klippkort till detta kan du köpa på plats. 300:- för 10 gånger kostar detta.

Då tanken är att detta skall fortsätta till hösten igen så är eventuella kvarvarande gånger på kortet även giltiga då.

Kortet är gällande för hela familjen, dock måste medlem närvara vid varje tillfälle. Minst en vuxen i varje sällskap måste vara med då det inte finns några egentliga badvakter.

Ytterligare frågor gällande detta kan mailas till ordforande@attentionockero.se eller telefon 0708- 62 44 30.

2013-02-06


Forumet på hemsidan är i gång.


Forumet som vi pratade om på ett av mötena är nu igång. Till och börja med kommer det att finnas lite dokument som rör verksamheten i Attention Öckerö men forumet kommer att byggas ut så att det kan användas av medlemmarna själva. Anledningen till fördröjningen är att det tar lite tid att lägga upp och kontrollera säkerheten i att bara medlemmarna kommer åt informationen som skrivs där bl.a. men att ändå forumet kommer upp. Alternativet hade varit att skjuta på starten till längre fram.


Användandet av forumet är strikt kopplat till medlemsskapet i Attention Öckerö. Varje ansökan till forumet kontrolleras mot medlemslistan på Attention Öckerö. För att få en inloggning, klicka i menyn ovan "Medlemsforum".  Är du inte medlem än? Klicka på bannern i huvudet på hemsidan och anmäl dig. Är du medlem i annan lokalförening eller Attention Riks? Hör av dig till Attention Riks så hjälper dem dig att byta till Attention Öckerö.


Väl där blir du ombedd att välja ett användarnamn, välj ett så att det går att identifiera dig, annars blir det svårt att ge dig ditt access till forumet. Admin, i dagsläget Mikael, godkänner dig så snart det är möjligt så att du får tillgång till forumet.


Mvh

Mikael

NYHETER


Bada på Hedens By på tisdagar. Mer info finns under menyn: Start-Nyheter


-


Nu finns vi på Facebook. En allmän öppen sida på Facebook är skapad. Klicka på texten här för att komma dit.


-


Telefonlista till olika hjälpinstanser finns under länkar och tips.Div publikationer, bl,a, faktablad om NPF och olika diagnoser finns att köpa hos oss. Se under Fakta om NPF.


-


OBS

Bekräftelsemail till forumet kan hamna bland skräp-posten. Läs mer på nyheterna.


Vårt forum har nu kommit igång, dock med begränsningar till dess att alla inställningar är gjorda.


Läs mer här.